Waarom is het zo belangrijk om te kijken naar het aanschaffen van een creditcard, je moet namelijk wel voldoen aan de wettelijke eisen

Slechts een paar zwarte punten op uw kredietrapport – een paar te late betalingen, een rekening die “afgeschreven” is – kan genoeg zijn voor crediteuren en kredietverstrekkers om u als een “risicovolle” klant te beschouwen. Maar zelfs als u minder-dan-perfecte kredieten heeft, kunt u nog steeds goedkeuring krijgen voor een credit card! Wil je wat tips ontvangen over de beste creditcard? Lees dan snel verder

Beveilig het!

Een beveiligde creditcard is voor bijna iedereen beschikbaar, zelfs als u failliet bent gegaan. In wezen “beveiligt” u uw krediet met een contante storting, die gelijk is aan het bedrag van uw kredietlijn. U geeft de creditcardmaatschappij bijvoorbeeld een aanbetaling van $500. Dan krijgt u een kaart met een limiet van $500. Net als bij elke andere kaart, betaalt u elke maand op elk willekeurig saldo dat u bij zich draagt. Het is echter een veiliger type krediet voor het bedrijf, want als u uw betalingen niet doet, hebben ze uw $500 storting. In veel gevallen, als u de kaart regelmatig gebruikt en altijd op tijd betaalt, zal het bedrijf uw kredietlimiet uiteindelijk verhogen tot boven die van uw storting.

Betaal meer en sneller af

Als uw krediet slechts een beetje beschadigd is–zoals uw kredietscore net iets lager is dan wat normaal als acceptabel wordt beschouwd– kunt u misschien goedkeuring krijgen voor een kredietkaart als u bereid bent om een beetje meer te betalen. In de meeste gevallen zal uw rentetarief hoger zijn dan gemiddeld, uw voorwaarden zullen minder soepel zijn (zoals een kortere aflossingsvrije periode), en u zult waarschijnlijk een jaarlijkse vergoeding van $40 of $50 moeten betalen. Echter, als u bereid bent om deze hogere kosten te accepteren, kunt u in staat zijn om goedkeuring te krijgen voor een credit card.

Denk klein en leen niet direct te veel geld van je creditcard

Winkel- of winkelcreditcards – zoals warenhuiskaarten en gaskaarten – hebben de neiging om mildere criteria te hanteren voor kredietnemers. Dus zelfs als u niet kunt worden goedgekeurd voor een grote creditcard, kunt u misschien een winkelkaart krijgen. En als u het verstandig gebruikt door alleen datgene op te laden wat u zich kunt veroorloven en regelmatige betalingen te doen, kan het u helpen uw krediet weer op te bouwen totdat u in aanmerking komt voor een grote creditcard.