Voorspelling voor beleggen in cryptocurrencies in 2020

Zonder nogmaals te herhalen dat investeren in cryptocurrencies in 2020 riskant is omdat de markt voortdurend verandert … laten we proberen te begrijpen of sommige digitale valuta’s veelbelovender lijken. Zoals in het verleden al is opgemerkt, lijkt het antwoord ja te zijn.

Bitcoin is om te beginnen de onbetwiste koning van de markt en met halvering lijkt het bijna zeker dat de waarde ervan zal stijgen. Omdat zijn digitale valuta nummer 1 de zeldzaamheid heeft, die verschillende altcoins niet hebben, en de interesse van investeerders. Ondanks de prijsdaling van de afgelopen periode blijft de hashrate stijgen, evenals haar dominantie.

Ethereum maakt de overgang door naar een efficiënter Ethereum 2.0, en de blockchain is een rel van slimme contracten. Degenen die ze willen gebruiken, weet je, hebben tokens nodig, dus het lijkt aannemelijk dat de belangrijkste altcoin zal blijven bestaan. Bovendien, als het waar is dat Ethereum niet zo zeldzaam is als BTC, is het ongetwijfeld dat de overgang naar verkooppunt (POS) of aankooppunt (POP) ook jongere generaties zal aantrekken en vijandig staat tegenover de energieverspilling van de bitcoinkoers. Bezoek www.bitcoinexchangenederland.nl voor meer informatie.

Bitcoin Cash (BCH) en Bitcoin Satoshi Vision (BSV), voor degenen die in 2020 in cryptocurrencies willen investeren, zouden misschien een alternatief of een diversificatie van de Bitcoin-portemonnee kunnen zijn. Het is gemakkelijk op te merken dat de correlatie van de 2 altcoins met de cryptocurrency nummer één vaak wordt uitgedrukt met een versterking van de prijsbewegingen ten opzichte van de laatste, in dezelfde richting. Er is geen tekort aan strategieën om hiervan te profiteren.

Bitcoin-derivaten, een kostbare hulpbron

Bitcoin-derivaten, met het oog op investeringen in cryptocurrencies dit jaar, zijn om twee belangrijke redenen belangrijk.

Het werd opgemerkt dat de onderliggende prijzen lijken te worden beïnvloed door de maandelijkse looptijden van de futures die zijn genoteerd aan de New York Stock Exchange ( NYSE ) en de Chicago Mercantile Exchange & Chicago Board of Trade (CME Group). Meer precies: naarmate de vervaldatum het einde van de maand nadert, is Bitcoin meestal – let op: er zijn uitzonderingen! – verliest waarde, na het verstrijken herstelt het in plaats daarvan.

Bekijk bitcoinkoers op https://www.bitcoinexchangenederland.nl/bitcoin-koers/